Indkøring

Indkøring

At skulle passes udenfor hjemmet er altid en stor ting for børnene, også selvom man har prøvet at blive passet af bedsteforældre eller gode venner

Derfor bruger vi en uge sammen med jer, til indkøring af jeres barn. Nogle børn kræver lidt længere indkøring, men det tager vi en snak om, når i starter hos os, og vi ser hvordan jeres barn klarer det i løbet af ugen
Selvom begge forældre synes, at det er hyggeligt at se, hvordan barnet klarer sig under indkøringen, ser vi helst at det kun er en af jer, som kører barnet ind den første uge.

En typisk indkøring kunne se sådan her ud, men tilpasses det enkelte barn:

1. dag   Kl. 9.00 kommer i sammen med barnet og bliver i Børnehuset Mellemvang en times tid.

2. dag   Kl. 9.00 kommer i sammen med barnet og bliver til kl. 11.00. I dag kan I prøve at holde jer lidt i baggrunden og drikke en kop kaffe/the i personalestuen med de andre forældre, mens jeres barn leger sammen med os på stuen.

3. dag   Kl. 9.00 kommer i sammen med barnet og idag prøver vi at sige farvel til mor/far. I kan fx. gå en lille tur, eller hvad i nu kan finde på, som ikke er for langt væk fra os. Så ringer vi til jer når vi synes, at jeres barn har brug for at se jer igen. Dette vil være inden kl. 12.00, da barnet først skal prøve at sove i Børnehuset Mellemvang den følgende dag.

4. dag    Kl. 9.00 kommer I sammen med jeres barn, så siger vi farvel stille og roligt, og i dag skal barnet prøve at sove i Børnehuset Mellemvang. Vi vil så ringe til jer, når jeres barn er vågnet og har fået lidt at spise og drikke. Dagen vil typisk slutte kl. 14.00 – 15.00 (selvfølgelig afhængigt af om barnet sover), da det er første hele dag barnet er hos os.

5. dag   Kl. 9.00 kommer i sammen med barnet. I dag skal vi prøve at lave en almindelig dag for barnet, som den vil se ud fremover. Så vi siger farvel til mor eller far, og så kommer I tilbage og henter barnet, som i ville gøre normalt. Vi ringer selvfølgelig til jer, hvis jeres barn er eller bliver ked af det, og vi ikke kan trøste det (mod vores forventning).
Som nævnt tidligere kan en indkøring variere meget fra barn til barn, og kan også vare længere end en uge, men det tager vi, som det kommer. Vi vil gøre alt for, at starten på det nye kapitel i det lille barns liv, bliver så roligt og trygt som muligt.